Aklımı Seveyim eTwinning Projesi

AKLIMI SEYİM PROJESİ NENE HATUN ANAOKULUNDA BAŞARIYLA DEVAM EDİYOR.

Aklımı Seveyim(I love my mind)projesi ile öğrencilerimizin stratejik düşünme becerilerinin artırılmasını sağlarken, bir yandan da durumların içerisinde karşılaştıkları problemi fark etme, analiz etme ve çözme becerilerini geliştirmeleri hedeflenmektedir.Bu projenin amacı, öğrencilerimize problem çözümünü sunmak değil, problemi çözerken kullanabilecekleri stratejileri fark ettirmektir.Bu amaçla çıkılan yolda, veli, öğretmen ve öğrenci iş birliği içerisinde birçok akıl ve zekâ oyununu öğrenip, öğretip, eğlenceli ve bir o kadar da eğitici vakit geçirme hedeflenmektedir.Bu süreçte kullanılacak oyunlar oluşturulurken atık malzemelerin yeniden kullanımı yoluyla tasarlanacak oyunlarla öğrencilerimize çevre bilinci kazandırılacaktır.Çevrim içi turnuvalar yapılarak öğrencilerimizin sosyalleşmelerine,farklı kültürden yaşıtları ile etkileşim kurmaları da amaçlar arasında yer almaktadır.

Proje yürütücüsü öğretmenimiz GÜLŞAH YILDIZ projede yer alan Montessori sınıfı öğrencilerimize başarılar dileriz.

Etiketler :AKLIMI SEVEYİM,